Teambuilding Bedrijfsbureau Stadsbeheer

Gisteren had ik samen met mijn directe collega's een teamuitje. Eerst werden we opgesloten in een Escape Room  bij Escape Hunt Groningen. Voor die mensen die niet weten wat dat inhoudt....

Je wordt, met vier andere mensen, opgesloten in een kamer. Dan gaat er een klok lopen en is het de bedoeling om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen door middel van het oplossen van raadsels of puzzels. (Mijn teamgenootjes en ik hebben gewonnen). Omdat het niet is toegestaan daar foto's te maken heb ik geen beeldmateriaal helaas....

 

Vervolgens hebben we een kookworkshop gevolgd bij Dennis Cookingplace. We gingen ons eigen tapa's menu maken. En toen bedacht ik me ineens dat ik mijn camera bij me had. Met als gevolg dat het meeste eten al bereid was.

Zie hieronder het resultaat....

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Zijn jullie enthousiast geworden?

Neem vooral contact met mij op.

Email: info@andreavanhouten.nl

T: 06-53662937