Wie is Andrea?

Ik ben Andrea van Houten, geboren in 1983 in het Groningse Warffum. 
Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Zuidlaren. Mijn bonus-zoon komt om het weekend gezellig logeren.

Sinds 2015 ben ik trouwambtenaar bij de Gemeente Tynaarlo. Dit probeer ik met veel passie en overgave te doen.Volledig aangepast aan de wensen van het bruidspaar. In een kennismakingsgesprek leg ik de mogelijkheden graag voor.

Tijdens een rondreis door Amerika en Hawaii is mijn liefde voor fotografie ontstaan. Helaas had ik toen niet de middelen om er "professioneel" mee bezig te zijn. 

In 2016 heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft en sindsdien al aardig wat cursussen en shoots gehad. Het leukst vind ik de bruidsreportages en dan met name de stoerdere versies of iets met steampunk. Mijn favoriete plekjes voor een fotoshoot zijn; de Zeegser Duinen, het Ballooerveld, de Gasterense Duinen een autosloperij, de oude Suikerfabriek of een ander verlaten gebouw.
Maar ook elkaar bekogelen met poeder vind ik te gek! Trash the Dress bijvoorbeeld.
Het poeder dat ik hiervoor gebruik is gemaakt van maiszetmeel en dus geheel natuurlijk.


Kortom; of je hier nu bent om getrouwd te worden, door mij, of op zoek bent naar een leuke, betaalbare fotograaf voor bijvoorbeeld jullie bruiloft of een love-shoot. (Familie, kinderen of foto's voor je website behoren ook tot de mogelijkheden) Je zit hier helemaal goed!

Mijn werkgebied kan het best omschreven worden als Groningen, Drenthe, Friesland (en de Waddeneilanden) en de kop van Overijssel. Maar ook andere delen van het land, of zelfs het buitenland, is geen enkel probleem. 

Bekijk de fotoreportages op mijn blog.

Zijn jullie enthousiast geworden?

Neem vooral contact met mij op.

Email: info@andreavanhouten.nl

T: 06-53662937