Wie is Andrea?

 

Ik ben Andrea van Houten, geboren in 1983 in het Groningse Warffum.

Van kleins af aan ben ik altijd creatief bezig geweest.

 

Sinds 2015 ben ik trouwambtenaar bij de Gemeente Tynaarlo. Dit probeer ik met veel passie en overgave te doen.Volledig aangepast aan de wensen van het bruidspaar. In een kennismakingsgesprek leg ik de mogelijkheden graag voor.

 

Tijdens een rondreis door Amerika en Hawaii is mijn liefde voor fotografie ontstaan. Helaas had ik toen niet de middelen om er "professioneel" mee bezig te zijn. 

In 2016 heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft en sindsdien al aardig wat cursussen en shoots gehad.

Kijk voor een impressie van de shoots bij mijn blog.

 

Ik hoop nóg beter in mijn werk als fotograaf te worden, dus voor een fotoshoot vraag ik niet veel geld. Neem voor een prijsopgaaf contact met mij op. 

 

Kortom; of je hier nu bent om getrouwd te worden door mij of op zoek bent naar een leuke, betaalbare fotograaf voor bijvoorbeeld jullie bruiloft of een love-shoot. (Familie, kinderen, dieren, foto's voor je website behoren ook tot de mogelijkheden) Je zit hier helemaal goed!

 

Bekijk de fotoreportages op mijn blog.

Zijn jullie enthousiast geworden?

Neem vooral contact met mij op.

Email: info@andreavanhouten.nl

T: 06-53662937