Wie is Andrea?

Ik ben Andrea van Houten, geboren in 1983 in het Groningse Warffum. 
Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Zuidlaren. Mijn bonus-zoon komt om het weekend gezellig logeren.

Sinds 2015 ben ik trouwambtenaar bij de Gemeente Tynaarlo. Dit probeer ik met veel passie en overgave te doen.

Ik ben te vinden op de website van de gemeente Tynaarlo.

Tijdens een rondreis door Amerika en Hawaii is mijn liefde voor fotografie ontstaan. Helaas had ik toen niet de middelen om er "professioneel" mee bezig te zijn. 

In 2016 heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft en sindsdien al aardig wat cursussen en shoots gehad. Het leukst vind ik de bruidsreportages en dan met name de stoerdere versies of iets met steampunk. Mijn favoriete plekjes voor een fotoshoot zijn; de Zeegser Duinen, het Ballooerveld, de Gasterse Duinen een autosloperij, de oude Suikerfabriek of een ander verlaten gebouw.
Maar ook elkaar bekogelen met poeder vind ik te gek! Trash the Dress bijvoorbeeld.
Het poeder dat ik hiervoor gebruik is gemaakt van maiszetmeel en dus geheel natuurlijk.

 

Mijn werkgebied kan het best omschreven worden als Groningen, Drenthe, Friesland (en de Waddeneilanden) en de kop van Overijssel. Maar ook andere delen van het land, of zelfs het buitenland, is geen enkel probleem. 

Bekijk de fotoreportages op mijn blog. Ook laat ik zoveel mogelijk van mijn werk zien via Instagram en Facebook.

 

Wil je mij als jullie fotograaf? Neem gerust eens contact met mij op! 

Zijn jullie enthousiast geworden?

Neem dan gerust contact met mij op.

Email: info@andreavanhouten.nl

T: 06-53662937

KvK: 76760855

BTW-ID: NL003115005B65