Marcel en Linda, Orvelte/De Warrel Westerbroek

Marcel en Linda trouwden op een zon-overgoten dag bij buffetrestaurant De Warrel en Westerbroek. Voor de reportage zijn we bij " Het Houten Pad van Theodoor" geweest in Orvelte.

Respect voor de bruid, die met haar hoge hakken overal bovenop klom!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Aaltje Dries (maandag, 13 augustus 2018 08:46)

  Schitterende foto's.

 • #2

  Andrea van Houten Fotografie (maandag, 13 augustus 2018 09:19)

  Hoi Aaltje,

  Bedankt voor je reactie!

Huwelijk, Huwelijksfoto, Huwelijksfotograaf  Fotograaf, bruidsfotograaf, Bruidsfoto, Bruidsreportage,  Whiskey,  whisky, Vintagefotografie, Oldskool, Oude Fabriek, huwelijksreportage,  Trouwen, Trouwfoto, Trouwfotograaf, Familiefoto, trouwjurk, Groningen, Drenthe, Stadskanaal, Nieuwe Pekela, Friesland, Waddeneilanden, trouwambtenaar, huwelijksspeech, trouwmevrouw, Babs, Ambtenaar Burgerlijke Stand, Trouwauto, Oldtimer, fotograaf Groningen, Boven Pekela, Rockabilly, Rockabilly bruid, Pin-up, Boudoir, vintage bruiloft boudoir boudoirfotografie boudoirfotograaf sexy lingeriefoto lingeriefotografie lingerieshoot, Stadslab, De Wiemel, De Kruimel, EM2 Lemferdinge Suikerfabriek Toekomst Scheemda  Bamboolodge Suikerlaan STAR 

Charina, Xsasa, The Bridal Concepts Company, LauraDolls, Japon Vintage Trouwjurken oudewaterstaatskerk, aignwies, oosterhouw

Copyright 2023 by Andrea van Houten