Hoe het allemaal begon

Frens en ik kenden elkaar al een tijdje. We hebben een aantal gemeenschappelijke vrienden en interesses en we houden ontzettend van de hele sfeer van de jaren '50, zo niet ouder.

We leerden elkaar beter kennen tijdens onze danslessen bij Easy Rock 'n Roll, nu gevestigd in Veendam. (Ik zoek nog een danspartner trouwens :D )

Ons jaarlijkse weekend Rock 'n Roll street op Terschelling heeft ervoor gezorgd dat we wat meer van elkaar kwamen te weten en zo onze interesses deelden.

 

En toen kwam daar dit jaar het Bonnie en Clyde (klik om te lezen) aanzoek. Om dit goed neer te zetten had ik de hulp van Frens nodig. Zij heeft namelijk een opleiding Vintage Hairstyling gedaan en dat kwam hierbij goed van pas!

En zo is onze samenwerking geboren.

 

Tijdens en na deze shoot hadden we zoveel lol en voldoening dat we regelmatig naar elkaar hadden uitgesproken hoe tof het zou zijn als we ons eigen pand, onze eigen toko zouden hebben. Geen gedoe meer met het sjouwen van onze spullen.

Vervolgens hebben we nog een paar sessies georganiseerd om er zeker van te zijn dat dit is wat we willen doen en hoe we het tot een bloeiend bedrijf kunnen maken.

 

En toen werd Frens een maand of twee geleden benaderd door goede vriend van haar en Personal trainer Oscar Molina. Eigenaar van Osfit en is tevens de zanger van Los Cascos.
Hij had een pandje op het oog in het centrum van Veendam, van waaruit hij graag zijn fitness lessen wil verzorgen, en vroeg aan Frens of ze misschien interesse had om dit te delen.

Ze is even wezen kijken en was eigenlijk meteen enthousiast!

En dus deelde ze dit weer met mij. Ook ik zag de potentie en we (of, eigenlijk Frens. Ik kom namelijk standaard vijf uur per dag te kort...) zijn aan het klussen geslagen.

Het pand stonk naar schimmel en had een hele lelijke lime-groene kleur op de muren.

 

Frens had nog een leuk behangetje wat eigenlijk bedoeld was voor de logeerkamer bij haar thuis maar dat had ze nog niet kunnen gebruiken omdat al onze spullen daar in de weg stonden.

Dus is dat mee gegaan naar de Kerkstraat.

 

Frens heeft het echt omgetoverd tot een paleisje!

We wilden natuurlijk een grootse opening maar we weten allemaal wel waarom dat niet door kon gaan. Dus hebben we het pand virtueel geopend, via een livestream op Facebook en Insta. En, er is een leuk artikel geschreven op Parkstadveendam.nl

 

Nieuwsgierig geworden of wil je ook eens omgetoverd worden?

Kom langs aan de Kerkstraat 48A in Veendam of neem contact met ons op!

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Huwelijk, Huwelijksfoto, Huwelijksfotograaf  Fotograaf, bruidsfotograaf, Bruidsfoto, Bruidsreportage,  Whiskey,  whisky, Vintagefotografie, Oldskool, Oude Fabriek, huwelijksreportage,  Trouwen, Trouwfoto, Trouwfotograaf, Familiefoto, trouwjurk, Groningen, Drenthe, Stadskanaal, Nieuwe Pekela, Friesland, Waddeneilanden, trouwambtenaar, huwelijksspeech, trouwmevrouw, Babs, Ambtenaar Burgerlijke Stand, Trouwauto, Oldtimer, fotograaf Groningen, Boven Pekela, Rockabilly, Rockabilly bruid, Pin-up, Boudoir, vintage bruiloft boudoir boudoirfotografie boudoirfotograaf sexy lingeriefoto lingeriefotografie lingerieshoot, Stadslab, De Wiemel, De Kruimel, EM2 Lemferdinge Suikerfabriek Toekomst Scheemda  Bamboolodge Suikerlaan STAR 

Charina, Xsasa, The Bridal Concepts Company, LauraDolls, Japon Vintage Trouwjurken oudewaterstaatskerk, aignwies, oosterhouw

Copyright 2023 by Andrea van Houten