Get to know me!

Hi!

 

Ik ben Andrea van Houten, geboren in 1983 in het Groningse Warffum. 

Gek op Bruiloften in alle soorten en maten, Rolschaatsen, Tattoos, Oldtimers, Vintage, Rock'n Roll, Peaky Blinders, Whisky, Jaren '40/'50, Hotrods, Motoren.

Zomaar een paar steekwoorden die op mij van toepassing zijn.


Ik woon samen met mijn vriend en zoontje en bonus-zoon in Boven Pekela, een klein gehuchtje waarvan ik nooit had gedacht dat ik hier ooit zou gaan wonen. Maar het is hier prachtig. Weg van de drukte van alle dag en middenin het platteland. Terwijl ik dit typ zijn net de uitjes weer in het land gezaaid.

Sinds 2015 ben ik trouwambtenaar bij de Gemeente Tynaarlo. Dit probeer ik met veel passie en overgave te doen.

Ik ben te vinden op de website van de gemeente Tynaarlo. Het is al een aantal keer voorgekomen dat ik Babs en Fotograaf was op dezelfde bruiloft. Dus misschien een interessante combinatie voor jullie als bruidspaar.

 

Hobby

Tijdens een rondreis door Amerika en Hawaii is mijn liefde voor fotografie ontstaan. Helaas had ik toen niet de middelen om er "professioneel" mee bezig te zijn. 

In 2016 heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft en sindsdien al aardig wat cursussen en shoots gehad.

In 2017 heb ik een tijdje met een andere fotograaf meegelopen als second shooter. Met haar heb ik ruime ervaring opgedaan in het vastleggen van bruiloften. Al gauw bleek dat ik dit ontzettend leuk vond en dat ik er mijn eigen draai aan wilde geven. Ik heb toen zelf een paar shoots georganiseerd met bruidsparen die al getrouwd waren en nog een paar extra foto's wilden in hun bruidskleding.

In 2018 heb ik mijn vier eerste echte bruidsreportages gehad en in 2019 waren dat er al zes.

En sinds 1 januari 2020 sta ik ingeschreven bij de KvK. 

 

Regelmatig organiseer ik minisessies. Tijdens deze sessies zet ik jullie of jouw familie, vrienden, opa's of oma's in 40 minuten op de foto. Ik heb zelfs tijdens zo'n sessie een stel vrienden met hun motor op de foto gezet. Ok, daar zat mijn eigen vriend ook bij maar ik wil hier mee zeggen dat niets onmogelijk is tijdens zo'n minisessie. 

 

Het Hemelriekje, de Zeegser Duinen, het Ballooerveld, de Gasterse Duinen een autosloperij, fabriek De Toekomst in Scheemda of een ander verlaten gebouw zijn echt wel mijn meest favoriete plekjes voor een fotoshoot.

Een bosrijke omgeving vind ik ook een geweldig decor voor jullie foto's.

 

Mijn werkgebied kan het best omschreven worden als Groningen, Drenthe, Friesland (en de Waddeneilanden) en de kop van Overijssel. Maar ook andere delen van het land, of zelfs het buitenland, is geen enkel probleem. 

Wil je meer van mij weten of meer van mijn werk zien? Op Facebook en Instagram ben ik regelmatig nieuw werk aan het plaatsen.

Volg mij voor de laatste updates en kortingsacties. 

Huwelijk, Huwelijksfoto, Huwelijksfotograaf  Fotograaf, bruidsfotograaf, Bruidsfoto, Bruidsreportage,  Whiskey,  whisky, Vintagefotografie, Oldskool, Oude Fabriek, huwelijksreportage,  Trouwen, Trouwfoto, Trouwfotograaf, Familiefoto, trouwjurk, Groningen, Drenthe, Stadskanaal, Nieuwe Pekela, Friesland, Waddeneilanden, trouwambtenaar, huwelijksspeech, trouwmevrouw, Babs, Ambtenaar Burgerlijke Stand, Trouwauto, Oldtimer, fotograaf Groningen, Boven Pekela, Rockabilly, Rockabilly bruid, Pin-up, Boudoir, vintage bruiloft boudoir boudoirfotografie boudoirfotograaf sexy lingeriefoto lingeriefotografie lingerieshoot, Stadslab, De Wiemel, De Kruimel, EM2 Lemferdinge Suikerfabriek Toekomst Scheemda  Bamboolodge Suikerlaan STAR 

Charina, Xsasa, The Bridal Concepts Company, LauraDolls, Japon Vintage Trouwjurken oudewaterstaatskerk, aignwies, oosterhouw

Copyright 2023 by Andrea van Houten